MENU

Accu HP Compaq 6830s

Nieuw en lage prijs HP Compaq 6830s Notebook PC laptop accu. Deze HP Compaq 6830s Notebook PC 14.4V 63Wh accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De hp_compaq accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.
Waarom u uw HP Compaq 6830s Notebook PC laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?
Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Quality Assurance: Al onze producten waaronder HP Compaq 6830s Notebook PC accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.
Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor HP Compaq 6830s Notebook PC. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.
Lang leve je laptop Accu HP Compaq 6830s Notebook PC
Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je HP Compaq 6830s Notebook PC batterij aanzienlijk verlengen.
1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
2. Houd HP Compaq 6830s Notebook PC accu koel.
Bewaar de HP Compaq 6830s Notebook PC accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
3. Gun batterij voor HP Compaq 6830s Notebook PC wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.
5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6830s.html

この記事を書いた人